YK:n agenda 21/2030

Tiistai 20.10.2020 - Pirkko Jurvelin


YK:n agenda 21/2030

Seurasin erästä keskustelua facebookissa. Kyseessä oli Espanjassa asuvien suomalaisten ryhmä, ja muuan äiti laittoi hyvin ärsyyntyneen kommentin siitä, kuinka espanjalaisessa koulussa lasten oli käytettävä kasvomaskia koko koulupäivän ajan, ja että tämän lisäksi koululaiset joutuivat istumaan pleksien takana. Äiti oli kovin tuohtunut (hän oli videoinut sanomansa), mutta niinpä aloitusta seurannut keskustelukin oli aika lailla kärjistynyt. Oman lisänsä kommentteihin antoivat joidenkin henkilöiden taholta tulevat huomautukset siitä, että nykyinen tilanne ei ole mikään yllätys, ja että koronaviruspandemia oli ylemmältä käsin ohjailtua touhua. Toistamiseen viitattiin YK:n agendaan 21/2030 (21. = vuosisata). Asia rupesi minua kiinnostamaan, mutta kun seuraavana päivänä palasin keskusteluun, kaikki viestit oli poistettu. Oli kai ollut liian rajua menoa – ja niin olikin.

Siis mitä? Googlettelin, ja tuloksena oli kaikenlaista sekavaa. YK:n jäsenmaat ovat sopineet syyskuussa 2015 kestävän kehityksen tavoitteista ja toimintaohjelmasta. Tavoitteena on poistaa äärimmäinen köyhyys sekä ottaa tasavertaisesti huomioon ympäristö, talous ja ihminen. Periaatteena on, ettei yhtään maata, kansaa tai ihmistä jätetä kehityksessä jälkeen. Tämä on siis agendan sisältö supertiivistettynä. Yritin lukea artikloita ja ties mitä pykäliä tarkemmin, mutta teksti oli kyllä yhtä diipadaapaa: Pyritään ja tavoitellaan ja halutaan, mutta mitään konkreettista ei jää käteen. Ihan sama, jos sanoisin uuden vuoden aattona, että vuoden kuluttua painan kymmenen kiloa vähemmän, mutta se siitä sitten (ja vuoden kuluttua painaisin viisi kiloa enemmän). Siis voisimme sanoa, että kiva agenda, mutta joo, joo.

Mitä haittaa tällaisesta agendasta sitten voi olla? Saahan hyviä tavoitteita kirjata ylös, vai? Näyttää siltä, että aika monet tahot ovat tulkinneet kyseisen toimintaohjelman kuitenkin siten, että koko maailman ihmiset halutaan alistaa yhtenäiseksi, tahdottomaksi massaksi, jota ohjailee (ja omistaa) tietty vauras eliitti.

”Meillä on edessämme mahdollisuus takoa itsellemme ja tuleville sukupolville Uusi Maailmanjärjestys, maailma, jossa laillisuusperiaate, ei viidakon laki, hallitsee valtioiden käyttäytymistä. Kun onnistumme, ja me tulemme onnistumaan, meillä on oikea mahdollisuus tähän Uuteen Maailmanjärjestykseen, järjestykseen, jossa uskottava Yhdistyneet Kansakunnat voi käyttää rauhanturvaajarooliaan täyttääkseen YK:n perustajien lupaukset ja vision.” George H.W.Bush. - No, huh, tuo kyllä jo kuulostaa aika määräävältä.

Koska suomeksi tämän agendan vastustajista tai vasta-ajatuksista ei juurikaan löytynyt tietoa (hmh, miksi?), vaihdoin kieltä, ja jopas rupesi löytymään tekstiä. Noukin ajatuksia tässä yhdestä artikkelista (kirjoittaja Tom Deweese), jossa lähinnä tiedotetaan siitä tosiasiasta, että Green New Deal = ympäristöasioita ajavat erilaiset järjestöt ja liikkeet ovat itse asiassa YK:n agendan toimeenpanijoita.

- Agendan nimissä elämäämme tullaan kontrolloimaan, miten ja missä elämme, mitä työtä teemme, mitä kulkuneuvoja käytämme ja mitä syömme.

- Vähitellen autojen ja lentokoneiden käyttö tulee niin kalliiksi ja vaikeaksi, että ihmisten on siirryttävä käyttämään muita kulkuneuvoja (esim. polkupyörä). Tämä taas vaikuttaa jokaisen elämään suuresti.

- Energian kulutuksen vähentämisen nimissä ihmisten, toimistojen ja tehtaiden toiminta otetaan kontrollin alle.

- Ympäristön suojelun nimissä lihantuotanto lopetetaan vähitellen kokonaan ja maidonkulutusta tarkkaillaan.

- Näiden toimenpiteiden johdosta työpaikat suuri osa työpaikoista häviää. Kaikki tämä johtaa nykyisen elämäntavan täydelliseen hajottamiseen.

Ilmastonmuutos on siis yksi osa tätä suurta vedätystä, ja me kiltit ja herkkäuskoiset joudumme tietysti kärsimään. Klaus Miehling on kirjoittanut aiheesta pitkän ja erittäin mielenkiintoisen artikkelin, jossa hän todisti, että ilmastonmuutos on suuri bluffi, jonka tarkoitus on viedä ihmisten ajatukset muualle, pois siitä, mitä todella on tapahtumassa. Hän lainaa Wolfgang Schäublen (saksalainen CDU:n poliitikko) sanoja: ”Tänä globaalisaation aikana kansallisvaltiot eivät ole enää hyödyllisiä, kun yritetään ratkaista ongelmia tai edistää asioita tehokkaasti.”

Nyt päästään jälleen covid-viruksen luomaan sekasortoiseen maailmaan. Koska tämä (tilattu) virus on saanut koko ihmiskunnan polvilleen, yhtäläiseen kurjuuteen, niin YK:n agendalla on mahdollisuus astua kuvaan ja alkaa muokata ihmiskunnasta tavoitteenmukaista, yhtenäistä, tasapäistä, ylhäältä johdettavaa massaa = koko maailman käsittävä Pohjois-Korea. Eikä tämä olisi onnistunut ilman koronaa. Kuka sen tilasi ja mistä? Kuka meitä pian johtaa ja mihin?

P.s. En ota vastuuta tekstin asiasisällön totuudenmukaisuudesta.

Avainsanat: YK:n agenda, ilmastobluffi, eliitti


Kommentit

14.6.2021 13.59  Yks

Niinpä.
Orjuutttamista koko homma on loppupeleissä.
Ihmiset on alunperinkin koitettu näyttämään pahoilta/syypäiltä kaikkeen tähän sekavaisuuteen, agressiivisuuteen, ym, koska jos siis syypäähän myös olisi selvä, niin ket´ä muutakaan syyttää sitten, kuin niitä jotka selvästi olisivat syypitä? Ne todelliset rikollisethan ovat olleet ihmisten keskuudessa hyvinkin pitkään.

Näillä näkymin ovat jopa suhteellisen raukkoja, heitä pelottaa ettei valtaa enään olisi.

Siis heti jeesuksen kristuksen jälkeenhän alkoi olemaan mm enempi rakkautta, välitystä ym, jolla luulisi saavan parhaimman mahdollisen vallan jos valtaa halutaan, mutta tämä eliitti ei nyt taida olla kuin ahne ja oikeastaan itserakas, luulee itseään jumalana, vaikkei ole kuin massiivinen tyrsanni, kiusaaja saatanan kanssa.

Yli 1000 vuotta sama taho kyseessä.
Aina kautta aikojen ihmiset koittaneet varoittaa tästä, mutta heidät leimattu näyttämään aina vaan sekopäiltä, hulluilta, ym.

Sama pätee paraikaakin.

Ne on niin säälittäviä, että kun esim "covidin" kanssakin joku ihan todellakin ystävällinen varmasti sitä vihollistakin kohtaan saisi sille pahallekin muutosta, joka on kaikille pahoille mahdollista, siis kuvitelkaa esim juhani julininkin tilanne, entinen vapaamuurari joka avautui esimerkiksi siitä mitå vapamuurarit palvelee; saatanaa. Kun hänkin raamattua lueskeli jne, hän paransi tapansa ja jätti kaikki ne satanismit, jota nyt mm monessa nurkassa harjoitellaan, esim tosiaan vapaamuurarien keskuudessa. Eikä (luulisi maalaisjärjenkin tajuavan myös) kaukaa haettu se vapaamuurarien satanismi; juha sipilä on myös vapaamuurari, ja kansa edelleen vihaa häntä ja katsoo häntä kuin mulkkua, rikollista joka hämmästyttävästi on vieläkin siellä eduskunnassa, kaikkia pakolaisia sipilän takia vaikka yli 50 % kansasta sanoi että ei, ja kovia kohuja kuinka maahanmuutto on jopa oman kansan syrjäyttämistä eli rikollista toimintaa.

Siis monta vuotta, jo noin 120 vuoden ajan suomenkin itsenäistymisen jälkeen, ollaan monet valiteltu esim politiikkaa ihan surkeaksi sirkus esitykseksi ja korruptoituneeksi pahaksi, jolla ei ole kuin oma valta kyseessä. Haloo? Ring a bell?

Ja niin kuin jo kirjoiteltu, ne käyttää meidän ajatusmaailmaa hyväksi KOKO aika, kuten "No nämä kaikki agressiivisuudet ovat vain osa ihmisten luonnetta" tai "no ainahan meillä ihmisillä on ollut noita vallanhimoisia, katsokaa nyt esim hitleriä, tai napoleonia taiu noita" ym.

Kaiken kaikkiaan meitä pelotellaan myös koko aika, pelolla hallitaan. Tästä myös voisi ajatella että se eliitti on niin kännissö vallasta että sitten kun ei valtaa ole, se rupeaa itkemään, emmekä me joilta se voimia imi, enään muuta tee kuin potki se ulos, käskemme sitä hakemaan töitä ja rukoilemaan syntiensä tähden armoa. Tuskin tulee saamaan varsinaisemmin, ilman noiden apuja joilta se voimia riisti ja varasti.

Pitkään ihmisiä ajateltu kuin karjaa.

Olkoon ihmisiä älykkämpi lajikin kyseessä, niille ei saa antaa periksi, ne eivät ole kuin itserakkaiuta ahneita suurkiusaajia, jotka muutenkin päätyy erääseen helvettiin, ellemme me tai he paranna tapojaan.

Itse sanon ettei meidän tule antaa mitään vastineeksi, niiden täytyy antaa meille takaisin kaikki mitä meiltä riistänyt. Ne ovat tappaneet vanhempiamme, lapsiamme, isovanhempiamme, kaikkia.


Ja siis miten ne valtaa ylläpitää?
No tiedolla tietenkin!


Nyt paraikaa meillä on nämä tiedustelupalvelut, jotka ovat syypää suureen määrään kaikkeen pahaan.

Katsokaa mm tila tequilankin tarinaa! Hän oli silloin tietämättään tehnyt diilin saatanan kanssa (CIA) jotta pääsisi nopeasti julkkikseksi. Monet muutkin niin ovat tehneet!! Esim, sjhia lebouf, britney spears, justin bieber, jne.
Tila avautui siitä kovastiu ettei vain halunnut sitä enään, hänellä omatunto ns kolkutti ettei satanismi ym ollut hänen juttujaan.
Hänet myös piti saada näyttämään pahalta tai sekopäältä, kaikki mediat mukanaan sanoen esim "tila tequila kannattaa natsismia/hän on hullu "satanismi??", ".

Siis niin mulkuttomia ne eliitit, että mikrosiruttaa ihmiset heidän tietämättään, mm rokotteiden kautta.

Ihmiset kovasti ajattele vieläkin paraikaa olevansa vastuullisia kun tulee kernaasti piikit perseeseen ottamaan. Vastuullisia olisivat kun ottaisivat enemmän selvää että mitä itseensä laittaa.

Mikrosirurokotuksista jo uutisoitu tämän melkein 1 ja puolen vuoden ajan, esim yle mot ohjelmassa hölöteltiin kovasti että "näin perätön tieto; mikrosiruja rokotteessa", eli debunkkausta. Vaikkakin on kjo monet suur firmat sitä avautuneet ja jotkut muutkin jotain vihjailleet kuten elon musk joka otti sirut itseensä, puhuen että "kelatkaa kun tulee hetki jolloin ihmisiä laitteilla hallittaisiin *pössyttelee pilveä (KIRJAIMELLISESTI KANNABISTA POLTTELI, OLIKO EPÄTOIVO KYSEESSÄ?), ja jopa bill gates jota myös kovasti ajatellaan vihollisena ja syypäänä ihmisiin siirrettävien mikrosirujen rokotteiden kautta olevalla agendallaan, ja suomessa oli yksi merkittävimmistä henkilöistä jotka tekivät suuren vaikutuksen aika moneen, jopa miljooniin, Rauni Leena Luukanen Kilde, joka kaiken lisäksi oli lapin läänin lääkäri, josta vieläkin puhutaan paljon, hän varoitti esimerkiksi sikainfluenssan aikaisesta sirurokotuksista.
Tämän lääkärin puheet ja videot ja sun muut on nimenomaan tämän covidin aikana kovasti poisteltu, mm youtubesta, jossa paljon hänen avautumisiaan oli.
Hänetkin, ylläripylläri, koitettiin leimata omituiseksi sekavaksi hörhöksi joka ei koskaan tiennyt mistä puhui.

Joo, plus, hänet murhattiin vieläpä.
Kuten monet muutkin pilliinpuhaltajat on murhattu, tai koitettu murhata, tai ainakin hiljennetään, mm laittamalla heidät näyttämään pahalta ym.

Siis tämä eliitti on todella mätäinen hengeltään.

Fatkaa; harmillisesti nyt, mikään asia ei tule muuttumaan, vaan jatkuu edelleen samanlaisena orjuuttamisena jne, ellei juuri ne kyseiset eliitit saada pois pelistä.

Toivottavasti johanneksen ilmestys kertoo juuri tästä hetkestä sitten, jolloin eliitin valtaa ei enään ikinä tule olemaan.

Saapahan eliitti miettiä omia virheitään ja tekojaan jne. Tuskinpa tulee, koittaisi vain tavoitella taas valtaa. Sille se on kaikki kaikessa.


Kysykää itseltänne hyvät ihmiset, että miksi olen ihminen. Kysykää myös että mitkä osiot liittyisivät mielenhallintoihin, ja mistä osasta minä olen kannan ottanut jotka niihin mielenhallintoihin liittyisi.
Sitten muistakaaa välittää itsestänne, ja muistakin, vaikka kipeetä tekisi.
Ajatelkaa positiivista tulevaisuutta, älkääkä antako periksi, taikka pelätkö, sillä kuolemaa EI ole!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini